Tabung Silinder Standar SMC

Katrangan singkat:

Tabung paduan aluminium silinder digawe saka 6063 T5. Kualitas apik, bobot entheng lan tahan korosi.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

* Parameter Produk:

1

Produk No.

d

A

B

S

4-d1

RLT032SMCF

Φ32

32.5

44

8.2

Φ5.1

RLT040SMCF

Φ40

38

51

11

Φ5.1

RLT050SMCF

Φ50

46.5

64

17

Φ6.7

RLT063SMCF

Φ63

56.5

75

26

Φ6.7

1

Produk No.

d

A

B

S

4-d1

RLT080SMCF

Φ80

72

93

28

Φ8.7

RLT100SMCF

100

89

111

35

Φ8.7

Ukuran Khusus uga kasedhiya. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane.

* Parameter Teknis Tabung Silinder Paduan Aluminium :

Toleransi diameter batin H9 ~ H11
Toleransi babak diameter batin 0.03-0.06mm
Kekandelan film internal lan eksternal: ≥20μm
Hardness film permukaan oksida 300HV
Toleransi lurus 1-2mm / 1000mm
Inner Surface roughness Ra0,4μm
Kekasaran lumahing njaba Ra3.2μm

* Komposisi Kimia:

6063

Mg

Si

Fe

Cu

Mbak

Cr

Zn

Ti

0.45-0.90

0.20-0.60

0,35

<0.10

<0.10

<0.10

<0.10

<0.0.1

* Proses Produksi

11

* Alat Tes

11

11

11

11

11

* Kontrol kualitas

1. Priksa bahan mentah sadurunge produksi
2. Priksa siji-siji sajrone produksi
3. Priksa acak sadurunge dikirim

* Istilah perdagangan

Bayaran T / T utawa L / C
MOQ Kasedhiya jumlah apa wae
OEM Ditampa
Pelabuhan Ningbo / Shanghai
Pangiriman Sajrone 20 dina sawise konfirmasi pesen tuku
Kapasitas Pemasok 10000 Meter / Wulan
Pengepakan Karton standar ekspor, lan kemasan OEM ditampa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita