Tabung Silinder Tikus Mickey SMC Standar

Katrangan singkat:

Sesuai karo ISO6431 lan ISO6430 standar. Digunakake kanggo silinder SI, SU.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

* Parameter Produk:

1

Produk No.

d

D

S

T

E

4-d1

RLT032SMCM

Φ32

Φ36.5

55.3

32.5

10

Φ5.2

RLT040SMCM

Φ40

Φ44.5

65

38

10

Φ5.2

RLT050SMCM

Φ50

Φ55.3

81.8

46.5

12

Φ6.8

RLT063SMCM

Φ63

Φ68

93.5

56.5

12

Φ6.8

RLT080SMCM

Φ80

Φ85.8

117

72

14

Φ8.7

RLT100SMCM

100

Φ106

145

89

15

Φ8.7

Ukuran Khusus uga kasedhiya. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane.

* Parameter Teknis Tabung Silinder Paduan Aluminium :

Toleransi diameter batin H9 ~ H11
Toleransi babak diameter batin 0.03-0.06mm
Kekandelan film internal lan eksternal: ≥20μm
Hardness film permukaan oksida 300HV
Toleransi lurus 1-2mm / 1000mm
Inner Surface roughness Ra0,4μm
Kekasaran lumahing njaba Ra3.2μm

* Komposisi Kimia:

6063

Mg

Si

Fe

Cu

Mbak

Cr

Zn

Ti

0.45-0.90

0.20-0.60

0,35

<0.10

<0.10

<0.10

<0.10

<0.0.1

* Proses Produksi

21

* Kontrol kualitas

1. Priksa bahan mentah sadurunge produksi
2. Priksa siji-siji sajrone produksi
3. Priksa acak sadurunge dikirim

* Alat Tes

21

21

21

21

21

* Istilah perdagangan

Bayaran T / T utawa L / C
MOQ Kasedhiya jumlah apa wae
OEM Ditampa
Pelabuhan Ningbo / Shanghai
Pangiriman Sajrone 20 dina sawise konfirmasi pesen tuku
Kapasitas Pemasok 10000 Meter / Wulan
Pengepakan Karton standar ekspor, lan kemasan OEM ditampa

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita