Karakteristik utama tabung silinder paduan aluminium teroksidasi keras

Ing perawatan paduan aluminium, oksidasi keras lan oksidasi anodik minangka cara perawatan permukaan sing umum banget, nanging ana sawetara bedane. Dadi, apa ciri khas tabung silinder paduan aluminium anodisasi keras?

 Karakteristik utama tabung silinder paduan aluminium teroksidasi kaya ing ngisor iki:

1. Kekerasan dhuwur lan resistensi nyandhang sing apik. Film oksida duwe struktur keropos, saengga bisa nresep minyak pelumas kanthi apik, saengga bisa nambah resistensi nyandhang permukaan.

2. Iki tahan korosi sing apik lan stabilitas kimia sing apik, amarga film kasebut terus-terusan lan ora bakal ana kekosongan.

3. Bisa tahan suhu dhuwur, suhu bisa tekan 1500 ℃, lan konduktivitas termal film kurang, mula kinerja isolasi termal apik.

full-automatic sandblasting machine   sdr   uiso (1)

 


Wektu kiriman: Sep-02-2020