Lini produksi anodisasi otomatis

Kanggo nambah kualitas produk, nyuda biaya produksi, lan nambah efisiensi produksi, RUILITUO wis ngenalake lini produksi anodisasi otomatis. Baris produksi oksidasi otomatis iki dirancang kanggo perawatan oksidasi tabung silinder paduan aluminium. Nduwe ciri khas program terbuka kanthi otomatis, operasi cerdas, operasi stabil lan kegunaan proses sing kuwat. Kajaba iku, lini produksi oksidasi duwe program otomatisasi sing dhuwur, lan kabeh proses bisa dikontrol kanthi otomatis kajaba ngemot lan mbongkar, ngirit tenaga kerja, efisiensi kerja sing dhuwur, lan tingkat kegagalan sing kurang.

微信图片_20190723112400   微信图片_20200904140210   微信图片_20200808112229

Kita bakal terus ngupayakake kabeh kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan. Matur nuwun!


Wektu kiriman: Sep-04-2020