Warta

  • Lini produksi anodisasi otomatis

    Kanggo nambah kualitas produk, nyuda biaya produksi, lan nambah efisiensi produksi, RUILITUO wis ngenalake lini produksi anodisasi otomatis. Baris produksi oksidasi otomatis iki dirancang kanggo perawatan oksidasi tabung silinder paduan aluminium. Wis cha ...
    Waca liyane
  • Karakteristik utama tabung silinder paduan aluminium teroksidasi keras

    Ing perawatan paduan aluminium, oksidasi keras lan oksidasi anodik minangka cara perawatan permukaan sing umum banget, nanging ana sawetara bedane. Dadi, apa ciri khas tabung silinder paduan aluminium anodisasi keras? Karakteristik utama oxidiz hard ...
    Waca liyane