FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

P: Jam pinten produk sampeyan?

A: Umumé, wektu pangiriman mesin kira-kira 20 dina, disesuaikan bakal dikirimake minangka negosiasi karo klien.

P: Apa produk bisa disesuaikan karo kabutuhan, kayata nganggo logo?

A: Mesthi produk kita bisa disesuaikan karo kebutuhan sampeyan, pasang logo uga kasedhiya.

P: Nalika periode pengiriman butuh wektu suwe, kepiye sampeyan bisa nemtokake manawa produk ora bakal rusak?

A: Produk produk wis dikemas kanthi apik kanggo nyegah kerusakan.