Babagan Kita

Babagan RUILITUO

RUILITUO minangka produsen tabung silinder pneumatik profesional.

Wiwit didegake, RUILITUO mesthi nggayuh tuntunan ilmu pengetahuan lan teknologi. Kanthi nggunakake teknologi domestik lan manca asing, RUILITUO terus maju, ngenalake peralatan produksi canggih, merekrut lan nglatih personel teknis profesional, lan nambah sistem manajemen. Saiki, RUILITUO duwe mesin broaching hidrolik presisi, mesin pengasah CNC presisi tinggi, mesin poles otomatis lan mesin pasir, garis oksidasi otomatis lengkap, uga macem-macem alat uji coba. RUILITUO uga duwe tim staf sing duwe pengalaman tinggi, ngetrapake sistem kontrol kualitas sing ketat, lan terus ningkatake proses lan kualitas kanggo memenuhi persyaratane para pelanggan.
Saiki, produk-produk kasebut digunakake ing silinder standar, silinder Airtac, silinder SMC, silinder Festo, lsp. Luwih saka 50% produk kasebut diekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah lan Eropa, lan wis entuk kepercayaan saka para pelanggan ing omah lan luar negeri.

》》 Kaluwihan

100% dites sadurunge dikirim;
Wektu pangiriman cepet;
Kabeh pitakon bakal dijawab sajrone 24 jam;
Nawakake rega kompetitif kanthi kualitas dhuwur;
Sampel gratis.

》》 Piranti Produksi

mde

Baris produksi ekstrusi aluminium

mde

Baris oksidasi otomatis

mde

Mesin pasir otomatis otomatis

mde

Mesin pengasah CNC presisi tinggi

》》 Piranti Tes

mde

mde

mde

mde

mde

Yen sampeyan kasengsem, hubungi kami