Babagan Kita

Terobosan

  • RUILITUO

RUILITUO

PURWAKA

RUILITUO minangka produsen tabung silinder pneumatik profesional.

Wiwit didegake, Ruilituo mesthi manut tuntunan ilmu pengetahuan lan teknologi. Kanthi nggunakake teknologi domestik lan manca teknologi, Ruilituo terus maju, ngenalake produksi canggih lan peralatan pangolahan, merekrut lan nglatih tenaga teknis profesional, lan ningkatake sistem manajemen.

  • -
    Diadegake ing 2015
  • -
    Pengalaman 5 taun
  • -+
    Luwih saka 18 produk
  • -$
    Luwih saka 2 yuta

produk

Inovasi

  • SMC Standard Square Cylinder Tube

    SMC Standard Square Cy ...

    * Parameter Produk: No. Produk d ABS 4-d1 RLT032SMCF Φ32 32.5 44 8.2 Φ5.1 RLT040SMCF Φ40 38 51 11 Φ5.1 RLT050SMCF Φ50 46.5 64 17 Φ6.7 RLT063SMCF Φ63 56.5 75 26 Φ6.7 Produk No. d ABS 4 -d1 RLT080SMCF Φ80 72 93 28 Φ8.7 RLT100SMCF Φ100 89 111 35 Φ8.7 Ukuran Khusus uga kasedhiya. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane. * Parameter Teknis Cylin Paduan Aluminium ...

  • SMC Standard Mickey Mouse Cylinder Tube

    SMC Standard Mickey Mo ...

    * Parameter Produk: No. Produk d DSTE 4-d1 RLT032SMCM Φ32 Φ36.5 55.3 32.5 10 Φ5.2 RLT040SMCM Φ40 Φ44.5 65 38 10 Φ5.2 RLT050SMCM Φ50 Φ55.3 81.8 46.5 12 Φ6.8 RLT063SMCM .5 63 12 Φ6.8 RLT080SMCM Φ80 Φ85.8 117 72 14 Φ8.7 RLT100SMCM Φ100 Φ106 145 89 15 Φ8.7 Ukuran Khusus uga kasedhiya. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane. * Parameter Teknis Paduan Aluminium Cy ...

  • SC Standard Round Cylinder Tube

    SC Standard Round Cyli ...

    * Parameter Produk: Nomer Produk d DT RLT02025 Φ20 Φ25 2.5 RLT02525 Φ25 Φ30 2.5 RLT03225 Φ32 Φ37 2.5 RLT04025 Φ40 Φ45 2,5 RLT05025 Φ50 Φ55 2,5 RLT06325 Φ63 Φ68 2.5 RL002530 Φ RΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ Φ80 Φ87 3.5 RLT09035 Φ90 Φ97 3.5 RLT09530 Φ95 Φ101 3.0 RLT10035 Φ100 Φ107 3.5 RLT125 ...

  • SMC Standard Thin Cylinder Tube D Series

    SMC Standar Tipis Cyli ...

    * Parameter Produk: No. Produk d D E M T B 4-d1 RLT020SMCD Φ20 47 36 22.5 18 5 Φ4.8 RLT025SMCD Φ25 52 40 28 19 6 Φ5.5 Ukuran Khusus uga kasedhiya. Sugeng hubungi kita kanggo rincian liyane. * Parameter Teknis Tabung Silinder Paduan Aluminium: Toleransi diameter batin H9 ~ H11 Toleransi babak diameter batin 0.03-0.06mm Kekandelan film internal lan eksternal: ≥20μm Kekerasan film oksida lumahing ≥300HV Lurus ...

PAWARTA

Layanan Pisanan

  • Lini produksi anodisasi otomatis

    Kanggo nambah kualitas produk, nyuda biaya produksi, lan nambah efisiensi produksi, RUILITUO wis ngenalake lini produksi anodisasi otomatis. Baris produksi oksidasi otomatis iki dirancang kanggo perawatan oksidasi tabung silinder paduan aluminium. Wis cha ...

  • Karakteristik utama tabung silinder paduan aluminium teroksidasi keras

    Ing perawatan paduan aluminium, oksidasi keras lan oksidasi anodik minangka cara perawatan permukaan sing umum banget, nanging ana sawetara bedane. Dadi, apa ciri khas tabung silinder paduan aluminium anodisasi keras? Karakteristik utama oxidiz hard ...